Het idee voor vanBLIK is ontstaan tijdens een zeereis op een zeilboot. Je weet wel, een ziltige lucht, opslaande golven, schemerend zonnetje, krijsende meeuwen en… een knorrende maag. Aan boord is voedsel schaars, je kookt met wat er is. Het leuke: avontuur maakt creatief. Zelfbedachte maaltijden smaken dan dubbel zo lekker.

Als er nou eens een gezonde basismaaltijd zou bestaan…

  • die snel klaar is.
  • waarmee je eindeloos kunt variëren.
  • die standaard in je voorraadkast staat.
  • en wordt omhelst door een avontuurlijke en duurzame verpakking.

Nou. Dat idee staat nu in de schappen van de Albert Heijn en Bever sport.

 

Dus waarom vanBLIK?

Voor gemak. Met een vanBLIK en een paar ingrediënten, heb je binnen een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel.

Voor een leefbare wereld. Ten eerste is eten in blik ongekoeld (dus energiezuinig) te bewaren, met behoud van vitamine en voedingswaarde. Blik is lang houdbaar en niet kapot te krijgen, hierdoor wordt er niets onnodig verspild. Daarbij is blik een ongelofelijk duurzaam materiaal: in Nederland wordt maar liefst 95% van al het blik gerecycled. 

Voor een gezonde maaltijd. De gerechten zijn met zorg samengesteld. De maaltijden zijn suikerarm en bevatten geen smaakversterkers. Bovendien zit er substantieel minder zout in vanBLIK dan de meeste ‘verse’ kant-en-klaar maaltijden of andere potten en pakjes van de supermarkt. 

Dus open een vanBLIK en verrijk de maaltijd met dat wat je in huis hebt. Check anders onze recepten en variatietips voor inspiratie.

Daarom vanBLIK.