2 personen hoofdgerecht 15 minuten

Onderuit zakken op de bank en zin om gezond te snaaien? Op zoek naar een borrelhap waar je iedereen blij mee maakt? Probeer dan de bruschetta met Chili sin Carne. Het ouderwetse toastje in een vanBLIK jasje.

Ingrediënten

  • 1 blik Chili sin Carne
  • 2 rijpe avocado’s, grof geprakt
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 limoen
  • 1 stokbrood
  • 1 potje piccalilly
  • geraspte oude kaas
  • zout en peper

Bereiden

  1. Voeg de rode peper toe aan de geprakte avocado en meng goed. Knijp het sap van de limoen erboven uit, voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Snij het stokbrood in stukjes en rooster deze goudbruin in de koekenpan of oven.
  3. Beleg de bruschetta eerst met de avocado, vervolgens een flinke lepel van de Chili sin Carne (koud of warm naar keuze) en eindig met een beetje piccalilly.
  4. Strooi voor serveren de geraspte kaas erover en eet meteen.

Serveertip: ook lekker met wat fijngesneden bosui.

Chili sin Carne