2 personen hoofdgerecht 15 minuten

Geef je Chili een twist met deze crispy topping van kaas en nachos! Ideaal als late-night snack of snelle maaltijd. Gezellig delen en dippen maar!

Ingrediënten

  • 2 blikken Chili sin Carne
  • 1 zak nacho chips
  • Geraspte kaas
  • 1-2 bosuitjes, in ringetjes
  • Verse peterselie

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200˚C. Maak de Chili sin Carne warm in een aparte pan op lage temperatuur.
  2. Vul een ovenschaal met een klein laagje nachos, gevolgd door een gulle laag Chili sin Carne, wat geraspte kaas en weer een laagje nachos.
  3. Bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven. Als de kaas goudbruin is serveer je de Chili met verse peterselie en bosui.

Serveertip: combineer met guacamole, het lekkerst huisgemaakt van rijpe avocado, rode ui, knoflook, limoensap en rode peper.

Chili sin Carne