2 personen hoofdgerecht 15 minuten

Wil je meer groente in je dagelijkse menu stoppen? Dan is deze combinatie van de Curry Madras met bloemkoolcouscous de ideale maaltijd.

Ingrediënten

  • 1 blik Curry Madras
  • 1 kleine bloemkool, roosjes
  • 1 rode paprika, blokjes
  • 1 bosje verse koriander, blaadjes geplukt
  • 1 el plantaardige olie

Bereiden

  1. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
  2. Verhit een grote koekenpan of wok met olie en bak de paprikablokjes iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit kort mee. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  3. Verwarm ondertussen de Curry Madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi met verse koriander.
Curry Madras uit blik