2 personen hoofdgerecht 15 minuten

Een recept voor de momenten dat je niet wilt koken maar wel gezond wilt eten. Een romige Curry Madras met een frisse bite van sugarsnaps en zoete ananas!

Ingrediënten

  • 1 x vanBLIK Curry Madras
  • 150 gr sugarsnaps, grofgesneden
  • 100 gr verse doperwten (zakje van de Appie)
  • 150 gr ananas
  • verse peterselie
  • 1 el plantaardige olie

Bereiden

  1.  Verhit een wok met olie en roerbak de sugarsnaps voor een minuutje of drie tot ze beetgaar zijn. Voeg de doperwten toe en bak deze voor ongeveer 2 minuten mee.
  2.  Ondertussen snij je de ananas in kleine blokjes en knip je de peterselie wat kleiner.
  3.  Voeg de Curry in de wok erbij en roerbak het geheel tot lekker heet.
  4.  Doe op een bord, voeg de ananas en peterselie toe en eet smakelijk!
Curry Madras uit blik