2 personen hoofdgerecht 15 minuten

Dol op Indiaas? Dan zal deze variatie zeker in de smaak vallen. Het frisse van de tomatensalsa is perfect bij de romige Curry.

Ingrediënten

  • 1 blik Curry Madras
  • 1 zoete aardappel in blokjes
  • 2 bosuien, in ringetjes

Ingrediënten salsa

  • 8 kleine trostomaatjes
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 el azijn
  • 1/4 tl zout
  • 1 tl suiker
  • 3 takjes platte peterselie
  • zwarte peper
  • Bereiden

Bereiden

  1. Kook de zoete aardappel voor een paar minuutjes of rooster in de oven tot ze gaar zijn.
  2. Maak intussen de salsa door alle ingrediënten fijn te snijden en te mengen.
  3. Verwarm de Curry Madras. Snijd de bosui in ringen.
  4. Serveer de aardappelen in de curry. Garneer met bosui en eventueel geraspte kokos. Serveer hier de salsa bij.
Curry Madras uit blik