KIP IN KRUIDIGE KOKOSSAUS MET ZOETE AARDAPPEL EN SUGARSNAPS

2 personen | hoofdgerecht | 15 minuten

Laat thuis en echt geen zin om lang in de keuken te staan? Deze lekkere Kip in Kruidige Kokossaus met zoete aardappel is klaar binnen 15 minuten!

  • 1 blik Kip in Kruidige Kokossaus
  • 1 kleine zoete aardappel met schil, blokjes
  • 100 gr sugarsnaps, schoongemaakt en doormidden gesneden
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 bosje verse koriander, blaadjes geplukt
  • 2 el gebakken uitjes (uit potje)
  1. Kook de blokjes zoete aardappel in een pan met ruim water en wat zout tot ze
    beetgaar zijn, ongeveer 8-10 minuten. Voeg de laatste vijf minuten de sugarsnaps toe
    en kook deze mee tot alles gaar is.
  2. Verwarm de Kip in Kruidige Kokossaus in een pannetje en voeg hier de sugarsnaps en
    de zoete aardappel aan toe. Roer het geheel door.
  3. Serveer met wat verse koriander, gesnipperde rode peper en wat gebakken uitjes.

Serveertip: vervang de sugarsnaps door tuinerwtjes of maak het extra romig met een
scheutje kokosmelk.